Pennut kasvavat kovaa vauhtia ja vauhtia näkyy jo liikkeissäkin. Pennut ovat jo saaneet ensimmäiset matokuurit, josta Kyllikin kuva kertokoon kuinka "hyvää" se oli:

Pennut ovat muuttaneet yläkerrasta alakerran aitaukseen kun vauhtia alkoi olla sen verran että tarvittiin enemmän tilaa peuhaamiseen. Aamulehden lukeminen alkaa olla harvinaista herkkua, koska heti kun pennut kuulevat että oven takaa kuuluu ääniä niin ne alkavat kovaan ääneen ilmoittamaan että haluavat päästä touhottamaan ympäri huushollia. Pennut ovat myöskin alkaneet syödä kiinteää ruokaa, koska maitobaarin maidon tuotanto on rajallista. Tosin pennut ovat sitä mieltä että aina kun äiti liikkuu lähellä niin hanat pitäisi saada auki. 

Myy on saanut vastuulleen pentujen viihdyttämisen ja siitäkös Myy on ollut innoissaan. Bertta vaan katselee sivusta kun Myy peuhaa pentujen kanssa. Muutaman kerran pennut ovat kokeilleet Myynkin maitobaaria, mutta siellä on kyllä niin vakavia tuotanto ongelmia ettei sieltä saa mitään. Myy oli aluksi kovin ihmeissään että mitä noi nyt tekee, mutta nyt Myy jo ottaa heti takapakkia kun joku koittaa mennä mahan alle.

Teuvo ja Kyllikki

Töllön töitä tekemässä

Bertan huoltopalvelusta päivää

Myy ja Esa

Kyllikki

Amalia

Teuvo

Esa

Kuvien ottaminen näistä kavereista on hieman haastavaa koska pennut eivät juurikaan ole paikallaan kuin nukkuessaan, mutta tuossa nyt oli edes muutamia kuvia