Pennut ovat kasvaneet kovasti ja nyt on kaikilla pennuilla silmätkin jo auki. Bertta on toipunut leikkauksesta todella hyvin ja alkuviikosta Bertta sai tikit pois joka helpotti Berttaa kovasti, koska ne pistelivät inhottavasti mahaa. Tais Bertta myös olla tyytyväinen ettei sille enää tarvi laittaa minun hienosti duunaamia "suojaa tikit kuralta" housuja. Pentulaatikkoon on jo tehty ensimmäinen laajennus, koska pennut ovat osoittautuneet varsin uteliaksi saatuaan silmät auki....luvattomat rajaloikkaukset alkoi jo olla päivittäistä, mutta reppanat eivät vielä osanneet mennä takaisin pesään ja siitäkös hätä syntyi. Pennuista on enää kotia vailla yksi uros...toivottavasti sillekin löytyy uusi koti.

Myyllä myös heräsi äidin vaistot ja se vain uikutti pentujen perään koska oli vakaasti sitä mieltä että nehän on hänen pentuja. Kovasti koitin Myylle selittää että nauttis nyt tästä rauhallisuudesta, koska sitten kun pennut saavat jalat alle niin Myy on se joka juoksee yläkertaan nukkumaan omaan rauhaan. No ei se auttanut joten sitten piti hakea Myylle vähän lääkettä tähän harhaluuloon koska Myy lopetti myöskin syömisen. Onneksi Myy alkaa jo toipua ja uikutus on loppunut ja ruoka alkanut maittamaan.

Pennut ovat myöskin saaneet väliaika nimet. Perinnettä noudattaen tälläkin kertaa nimet tulevat Leevi and the Leavings biiseistä. Joten saanen esitellä:

Amalia

Esa

Kyllikki

Teuvo

Ja vielä muutama kuva lisää:

Rajaloikkari

Pesän laajennusosa