Talvi on mennyt pakkasia pakoillen sisätiloissa. Koiranäyttelyistäkin pidettiin pienoin tauko. 5.2.2011 Olimme Annen, Tiinan ja Marin kanssa Keuruun näyttelyssä. Koiriakin meillä oli ihan kiva määrä mukana; Bertta, Sissi, Luna, Sera, Eino, Kusti ja Capo. Anne oli löytänyt netin kautta kivan mökin, joten menimme sinne jo kisoja edeltävänä päivänä. Mökillä oli myös vene, jolla Anne uhosi soutavansa, vaan uhoamiseksi se sitten jäi.

Mökillä Bertta löysi elämänsä uroksen...Capon. Bertta ei yleensä välitä uroksista  (ellei ole juoksut), mutta Capossa oli jotain mitä Bertta ei voinut vastustaa. Bertta vähän väliä pinkaisi yläkertaan Capon luokse....edes avonaiset rappuset (joita Bertta pelkää) ei Berttaa pidätellyt. Siellä ne istuskelivat Capon kanssa vierekkäin ja katselivat mitä alhaalla tapahtuu. Valitettavasti tämä rakkaustarina ei tule koskaan tuottamaan "hedelmää". Bertta ja Capo ovat serkuksia eli sukusiitosprosentti olis jos 4 sukupolven mukaan 6,41%,harmi :D

Kisoissa Bertta ei pärjännyt, tuli EH. Bertan jälkeläinen Sera sai ERI:n ja oli luokassaan kolmas, HIENOA! Sissi sitten pärjäsikin erittäin mahtavasti ollen paras narttu 2, rotunsa paras veteraani ja Best In Show 3 veteraani. Sissiä "mummoa" on kyllä ihana esittää kun se on niin reipas ja taikasana "nakki" toimii aina! Onnea myös Annelle Einon paras uros tittelistä ja varsinkin siitä sertistä!!!

Pakkasten hellitettyä ollaan käyty Onnin ja Carlon kanssa jäällä. Myy ja Onni peuhaavat innoissaan ja Bertta toimii esiliinana. Jos Onni yrittää jotain kyseenalaisia leikkejä, niin Bertta menee ärähtämään Onnille :D Bertta ja Myy ovat olleet innoissaan kun ovat päässeet pitkän tauon jälkeen juoksentelemaan vapaasti tässä hieman kuvia:

Myy ja Onni peuhaa

Myy ja Bertta

Seikkailulla

Myy

Kamut

Ja vielä pentu uutisia:

Bertan sisko Luna (Sinetan Asters FI MVA) on astutettu Sakun (Sandico Sky Harbour FIN, EE, BY MVA) kanssa. Eli luvassa voi olla ihania pikku palleroita!