Näin on Bertta paralle päässy käymään....ainakin jos tuomariin on uskominen. Oltiin tänään Karjaalla kisoissa ja kuten varmasti voitte arvata ei kaikki mennyt ihan putkeen. Huvittavinta tässä vain on se että 30.5.2010 samainen tuomari antoi Bertalle varasertin, mutta nyt Bertta oli jotenkin päässyt rupsahtamaan....suorastaan lötköstynyt :D Taisi helle sulattaa Bertta-paran....noh tämmöistä tämä välillä on. Kuumuus todellakin oli valtaisa ja kyllä siinä mentiin sietokyvyn rajoilla. Onneksi koirat saatiin varjoisaan paikkaan. Sissi-mummo oli upeasti ROP-veteraani. Oli taas todella kiva nähdä Merviä ja Hukkaakin. Valitettavasti Hukan kohdalla ei kaikki mennyt niin kuin piti.....arvostelu oli hyvä mutta, mutta....noh sanotaanko nyt näin että taitaa tämä laji olla muuttumassa liian totiseksi oman edun tavoitteluksi. Noh....kaikesta oppii ja ens kerralla ollaan taas viisaampia ;D

Taloon on helteistä huolimatta saatu uusi maalipinta. SUUREN SUURI KIITOS TALKOOLAISILLE!!!!! Täällä suunnalla ei sateita ole näkynyt ja se kyllä näkyy jo. Bertan ja Myyn kanssa ollaan jouduttu typistämään lenkkejä ja päivälenkki on yleensä tehty vasta illalla. Eilen Myytä ilmeisesti pisti ampialainen kuonoon....liian utelias kun on niin piti mennä tutkimaan. Onneksi kotona oli kyytabletteja.

Myy on aivan hullaantunut metsämansikoihin. Annoin Myylle pihaltamme pari metsämansikkaa ja sen jälkeen on lenkkimme aina yhtä mansikan metsästystä. Myyllä on kyllä uskomaton hajuaisti noiden mansikoiden perään. Heti enkan maistiaskerran jälkeen Myy oppi mansikoiden hajun ja nyt se kyllä löytää kaikki mansikka-apajat. Berttakin syö mesämansikoita mutta mustikat maistuu Bertalle paremmin...niiitäkin jo meiltä löytyy metsistä.