Kesä on vihdoinkin tullut ja kisakausi kunnolla alkanut. Viime sunnuntaina oltiin Bertan ja Myyn kanssa Haminassa näyttelyissä. Ilma oli kaunis ja päivä yllätyksiä täynnä. Paikalla oli myöskin Bertan emä Sissi ja Bertan pennuista Myyn lisäksi Elli ja Sera. Kaikista ennakko-odotuksistamme huolimatta nuorten luokassa Elli sai EH:n, Myy ERI -2 ja Sera ERI-1 + SA. Olimme kaikki hieman ihmeissämme Ellin EH:sta, koska Elli ei kyllä ole EH:n koira...tietysti hieman puolueellista minun on sanoa, koska Elli on kasvattimme, mutta silti olen tässä asiassa täysin erimieltä tuomarin kanssa. Mutta minkäs teet, tämmöistä tämä harrastus välillä on. Bertta oli hienosti avoimessa luokassa ERI-1 + SA ja Sissi veteraaniluokassa ERI-1+ SA+rotunsa paras veteraani! Paras narttu kehän alkaessa olin huulipyöreänä kun kehään oli kelpuutettu vain Sissi, Bertta ja Sera! Sera vei voiton saaden ensimmäisen sertin ja cacibin ollen myöskin ROP ja Bertta oli PN-2 ja sai vara sertin ja vara cacibin ja big mama Sissi oli PN-3. Tuomarina toiminut Saija Juutilainenkin oli ihmeissään kuulessaan että PN kehässä oli kolme sukupolvea. Täytyy kyllä hehkuttaa ETTÄ AIKASEN MAHTAVAA! ja erityiskiitokset Annelle Bertan ja Myyn esittämisestä!!!

ROP Sinetan Cmulan & VSP Hjohoo's Hjo Bring Love To My Life

 

Luna sai pääsiäisenä pennut. Valitettavasti en päässyt paikalle, mutta puhelin päivystys oli auki lähes koko yön. Hienosti Tiina selvisi, vaikka alkujännistystä olikin ja Luna sai 5 pentua; 3 narttua ja 2 urosta. Olen jo kyllä käynyt katsomassa pentuja livenä (ja aijon mennä uudestaakin) ja ne ovat todella suloisia. Kannattaa käydä katsomassa kuvia Tenavista Tiinan blogista (sinne pääsee tuosta koirakaverit kohdasta klikkaamalla Luna ja Sera)

Bertalla ja Myyllä on myös kaikki hyvin. Lumien sulettua ollaan käyty metsäretkillä ja lähi pellolla naapurin Hertan + omistajan kanssa. Bertta ja Myy todella nauttivat kun pääsevät juoksentelemaan vapaana. Tosin onnistuvat ne joskus tekemään pieniä yllätyksiäkin. Eräällä metsälenkillä Myy päätti mennä suohon uimaan...no oli Myy sen näköinenkin! Tässä kuvaa Bertasta, Hertasta ja Myystä pellolla. 

 

Ja loppukevennys. Bertta ja Myy osallistuivat myöskin jääkiekon MM-kisojen finaalin katsomiseen. Tosin Myy oli koko kisojen ajan kovin ihmeissään miksi Jarmo huusi niin kovin Mertarannan tahdissa telkkarille. Reppana luuli välillä että hänelle huudettiin ja Myy oli silmät suurina ja korvat luimussa ihmetellen et mitä mä muka nyt tein!?