Tunnustan heti että blogin päivitys on ollut heikolla tolalla....

Nyt on meidän perhe sitten muuttanut Voikkaalle. Alkuvuosi on pitänyt meidät kiireisinä ja taitaapa meno vaan yltyä ku kesäkisat alkaa :D Bertta ja Myy ovat hyvin sopeutuneet uuteen kotiin ja uusiin koiranaapureihin, joita on täällä paljon.

Tänään  meidän autotallissa oli Annen järjestämät näyttelyharjoitukset. Paikalle saapui mukavasti porukkaa ja tunnelma oli leppoisa. Onneksi sääkin oli juuri armollinen...sade alkoi kun tapahtuma oli ohi.

Ensin harjoiteltiin kehässä oloa...

Bertalla oli homma muistissa vaikka ei olla kehissä aikoihin oltu

 

Sitten kahviteltiin...

Jonka jälkeen lähdettiin osan porukan kanssa käytiin Sompaselle lenkille

Kiitoksia kaikille osallistuneille ja Annelle järjestelyistä! Oli todella mukavaa että oli näin paljon innokaita cairnilaisia! Lisää kuvia löytyy Lunan&Seran ja Einon&Martin blogeista.

 

28.3.2010 suuntasimme Helsinkiin Kaapelitehtaalle pentunäyttelyihin. Aamulla herätyskello soi 05.00 ja Myy katsoi minua "Et oo tosissas" ilmeellä. Mutta siitä se päivä sitten lähti käyntiin ja äipän kanssa auto kohti Helsinkiä. Paikalla oli myös Myyn sisaruksia; Jenna, Elli Alexandra ja Sera. Tavoitteeni Myyn kanssa oli että Myy osaisi käyttäytyä kehässä ja sen me saavutimme...vaikka Myy hyppäsikin tuomarin syliin :) Myy ei kisassa sijoittunut mutta ihan hyvän arvostelun se sai (löytyy Myyn arvostelut osiosta). Jenna ja Elli taas pärjäsivät hienosti. Jenna sai KP:n ja oli  BABY 2 KP ja Elli sai myös KP:n ja oli BABY 3. Sera "lohdutteli" Myytä siellä häntäpäässä, mutta Sera sai myös hyvän arvostelun (jonka Tiina varmasti laittaa blogiinsa). Osallistuimme myös kasvattajaluokkaan jonka arvostelu on myös Myyn arvosteluissa. Suuren suuri kiitos kaikkien kasvattien omistajille kun toitte koirat Kaapelille!!!! Ihania likkoja kaikki! Ja kiitos Annelle avusta!

Tässä vielä lopuksi tuoreimmat kuvat Bertasta ja Myystä

Bertta (Kuva: Anne Mänttäri)

Lähikuvaa Bertasta (Kuva: Anne Mänttäri)

 Ja meitin Myy (Kuva: Anne Mänttäri)