Ihan aluksi SUUREN SUURET ONNITTELUT TIINALLE & LUNALLE LUNAN VALIOITUMISESTA! Luna sai kunnian olla Sinetan kennelin ensimmäinen muotovalio. Tästä suuri kunnia Tiinalle joka on ahkerasti jaksanut viedä Lunaa kisoihin ja jännityksissään leiponut meille kaikenlaisia herkkuja kisapäiville .

Bertan kanssa on myös pyörähdelty kehissä, mutta kummoisempaa menestystä ei ole tullut. Myy kävi myös esiintymässä Kouvolassa ja Heinolassa. Tavoitteenani oli että Myy osaisi käyttäytyä kehässä, eikä syöksyisi nuolemaan tuomarin naamaa ja tämä tavoite me saavutettiinkin. Nyt Myy saa jäädä vielä kotiin kasvamaan ja aikuistumaan. 

Kuvat: Sirpa Jaskari  

Kolme sukupolvea Mäntsälässä; Bertta, Sissi ja Elli                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Kesä on mennyt helteisesti ja kuivasti. Meillä on ollut sadekato ja sen kyllä pihamaata katsellessa huomaa. Nurmikko on palanut, omenapuut nuokallaan ja kaivo ollut kuiva jo melkein 2kk. Helteiden takia Bertta ja Myy ovat päässeet paljon polskuttelemaan. Berttakin hokasi että uiminen on ihan kivaa, varsinkin kun etutassuilla läiskii vettä ja sitten koittaa jahdata roiskeita. Bertan kanssa käytiin tässä jokin aika sitten katsomassa hevosia. Liian läheistä tuttavuutta Bertta ei niiden kanssa tehnyt, mutta laitumelle olisi pitänyt päästä kirmailemaan hevosten kanssa. Ne hirnuivat niin innoisaan että Bertta kai ajatteli että tuo mahtaa olla kivaa puuhaa. Olisi vaa Bertta parka jäänyt pahasti "jalkoihin".

Tänään käytiin koko perheen voimin morjestamassa Elliä Vantaalla. Meno oli hirmuista ja matot kurtussa. Bertta pisti välillä lapsiaan kuriin, mutta ei se Myyn ja Ellin vauhtia haitannut. Bertta ja Myy eivät lainkaan olleet vieraskoreita, vaan päin vastoin....olivat välillä jopa liiankin "kotoisasti". Käytöstavat olivat välillä hukassa, mutta onneksi Ellinkin lopulta uskalsi panna hieman hanttiin. Kiitoksia SIrpa&perhe + Elli vieraanvaraisuudesta, vaikka Bertta ja Myy hieman töllöilivätkin!

Seuraavaksi suuntaamme ensi sunnuntaina Terri-Eriin ja 12.9.2010 lähden Bertan kanssa luonnetestiin...sen jälkeen...taitaa tulla koiratapahtumatauko.