Käytiin tänään Bertan kanssa eläinlääkärissä tarkistuksessa polven takia. Polvi on parantunut erittäin hyvin ja nyt saadaan aloittaa normaalit lenkkeilyt. Bertta ei ole saanut viimeiseen kahteen viikkoon riehua eikä juurikaan ulkoilla....tarpeet ja sitten sisälle ja sekös on Berttaa harmittanut! Mutta Berttahan on sen verran fiksu että välillä se panttasi ihan tahallaan että saisi olla ulkona kauemmin. Täytyy kyllä tunnustaa että on Bertta hieman riehunutkin...ei sitä kokoajan voinut olla vahtimassa ettei hyppisi ym. ja rauhallisia palloleikkejä ollaan leikitty, tosin Bertta ei aina edes vaivautunut hakemaan palloa jos sen vieritti liian hiljaa...ei siinä ollut mitään metsästämisen makua koko jutussa!

Eläinlääkärissä Bertta sai tutustua erääseen pupuseen jonka pitkiä korvia oli hauska nuuskia.....mutta pirskatti kun se loikkas ni Bertta oli kyllä aivan silmät ymmyrkäisenä. Sen kanssa olisi ollut hirveen mukavaa riehua....pupunen ei vain oikein innostunut moisesta Nauru

Tähystystuoli on nyt laitettu takasin ja siellä Bertta nytkin oleilee kun ei ole saanut harjoittaa tota kerrostalokyttäystä viimeaikoina lainkaan. Tänään sitten aloitetaan pidentämään noita lenkkejä...mettikselle ei nyt vielä ihan heti lähdetä, mutta kunhan kuntoa ollaan saatu lisää niin sieltä meidät taas löytää!