Nyt on meidän koirien osalta kesän kisat kisailtu ja nautitaan vaan olostamme. Kisoissa onkin tullut kierreltyä tänä vuonna paljon, mutta on se tuottanut tulostakin. Myy ei juurikaan ole kisoihin osallistunut, mutta Bertta sitäkin ahkerammin. Välillä Bertta on pärjännyt todella hienosti ja välillä...noh ei niin hienosti.

Vuoden ehdottomasti paras saavutus oli Saarijärvellä 6.8.2011 kun Bertta oli PN-1 + SA  ja sai ensimmäisen sertin, sekä oli myöskin ROP. Vuokrasimme porukalla mökin Jalasjärveltä, josta sitten kävimme Jarmon kanssa Saarijärvellä kisoissa ja Anne ja Äitini kävivät Honkajoella kisoissa. Annen ja Tatun :D koira Kusti (Rocco´s Collar Cash Only Please) oli PU-1 + SA sai sertin, sekä oli ROP. Valitettavasti pirtsakka cairnimummomme Sissi ei ollut tuomarin mieleen. Kisojen jälkeen tuli sihautettua muutama kuperkeikkajuoma (tosin kuperkeikkoja ei tullut tehtyä) saunan kera. Kuten jo facebookissa kirjoittelinkin niin lähes tuhat kilometriä tuli autossa istuttua ja ajoimme ohi Särkänniemen, Ikaalisten kylpylän, TI-TI Nallen talon, Mahlun maapallopatsaan, Tuurin kyläkaupan ja Ähtärin eläinpuiston, enkä päässy minnekkään, vaikka kuinka yritin...täytynee yrittää ens vuonna vielä kovemmin.

Myy ja Bertta

 

Martti

Kusti

Sissi ja Netta

Ja kuvia mökiltä

Kuten kuvista huomaa, paikka oli aivan mahtava!

Kasvattimme ovat myöskin osallistuneet kesä kisoihin, siitä suuri kiitos omistajille! Kouvolan näyttelyssä 24.8.2011 Jenna (Sinetan Cammet) oli hienosti PN-3 ja sai varasertin ja Siru (Sinetan Bucaneve) oli PN-4. Mahtavasti kesän muissakin kisoissa pärjännyt veteraanimme Sissi oli ROP-veteraani, sekä olimme myöskin ROP-kasvattaja. Seuraavana päivänä Heinolassa Sinetan Bucaneve oli mahtavasti PN-1, sai sertin ja oli VSP, ROP:na oli Rocco´s Collar Cash Only Please. Onnea Annelle, myös niistä monista muista kisoista joissa Kusti on pärjännyt hienosti!

Meidän osaltamme kesäkauden viimeinen kilpailu oli Luumäellä jossa meille ei tullut minkäänlaista menestystä :D Bertan kohtaloksi koitui epätasainen nurmikko. Bertan mielestä kun moisessa maastossa ei voi kuin hypellä tai hötkyä holtittomasti, joten tuomiomme oli liian lötkö selkä :D Osalla kasvateistamme on vielä kisoja edessä ja toivotamme heille paljon onnea kisoihin!

Kesä ei sentäs mennyt pelkissä kisoissa hyörimiseen ja kuumina kesäpäivinä Bertta ja Myy pääsivät pulikoimaan ja nyt helteiden väistyttyä olemme käyneet metsäretkillä maistelemassa marjoja, yksin ja koirakavereiden kanssa. Valitettavasti myös hirvikärpäset ovat meidät huomanneet. Koirat ovat niiltä onneksi välttyneet, mutta MINÄ EN!!!!

Bertta jää nyt toivottavasti hieman pidemmäksi aikaa kisatauolle, sillä Bertta on tarkoitus astuttaa Hjohoo's Hjo're Just my Kind kanssa. Mutta vielä Bertalla ole juoksut alkanut, joten vielä ei tiedetä kuinka käy.